🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا در حق شاکی کم کاری و اهمال به دلیل محرز بودن جرم انجام نشده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹

با سلام
اینجانب برای اجرای حکم جلب سیار به کلانتری مراجعه نموده و متهم ساعت ۳ در محل امکان دستگیری بوده و کلانتری سه روز مامور نمیداد بعد از یک ظهر روز چهارم هنگام جلب متهم در جلوی چشم سروان و سرباز کلانتری اقدام به زدن اجر سمت شاکی و شکستن پیشانی و بینی نموده و به پشت بام فرار نمود
ماموران کلانتری حدود بیست دقیفه تا آمبولانس بیایید هیج اقدامی برای دستگیری متهم ننموده و نظاره گر بوده و فقط طی گزارشی اظهار نمودند شاهد وقوع جرم بوده اند با گذشت چند روز و ‌اطلاع از محل متهم هیج اقدامی برای جلب متهم ننموده و حتی متهم به کلانتری مراجعه نموده برای پرسیدن ایا شکایت از او انجام شده یا نه اقدام به دستگیری متهم ننموده اند و سوالات وی را جواب داده اند
و شاکی چه کاری می‌تواند برای جلب متهم انجام دهد؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق بازرسی ۱۹۷ و همچنین دادسرا محل می‌تواند از ضابطان شکایت کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط