آیا در شهر دیگر می توان سند را انتقال داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰,۵۸۳

یک ملک در یزد دارم که سند دفترچه ایی دارد. ساکن تهران هستم. می خواهم ملک را به نام برادرم کنم (صلح قطعی). آیا می توانم در تهران به یکی از دفترخانه ها مراجعه کنم و انتقال را انجام دهم؟ یا اینکه بایستی حتما به دفترخانه در یزد مراجعه کنم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر شما میتوانید در هر شهری اقدام به انتقال وکالت و سند در دفاتراسناد رسمی نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

ممنوعین قانونی ندارد.

برای انتقال سند ابتدا باید سند دفترچه ای را از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی تعویض کرده و به سند تک برگ تبدیل نمایید ولی معمولا دفاتر اسناد رسمی تهران تعویض اسناد مالکیت مربوط به املاک شهرهای دیگر را موکول به اقدام از طریق یکی از دفاتر همان شهر کرده و از پذیرش سندهای مذکور خودداری میکنند .
به هرحال اگر به هر نحو موضوع تبدیل سند مرتفع گردد برای انتقال سند در تهران مانعی وجود ندارد .

سلام بله امکان پذیر است

انتقال سند در تمام دفاتر اسناد ممکن است و مشکلی ندارد . لزوما نباید در محل وقوع ملک بعمل آید .

بله منع قانونی ندارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط