🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا در صورتیکه زوجه دارای مشکلات روحی روانی باشد مهریه به ایشان تعلق خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۵

با سلام
بنده حدود یکسال و نیم پیش ازدواج کردم . ولی اکنون بعلت دخالت های شدید خانواد همسرم تصمیم به جدایی گرفتم و دادخواست طلاق دادم
الان از چیزی که میترسم بحث مهریه اهست
مهریه همسر من 114 سکه تمام بهار آزادی و 30 مثقال طلا میباشد
سوالات من این است
یک - با توجه به اینکه دارایی من از مال دنیا فقط یک پژو 206 است و حقوق ماهیانه من یک ملیون و هفتصد هزار تومان میباشد نحوه دادن مهریه به همسرم چگونه میباشد؟ چون من اصلا توانایی پرداخت این مهریه را ندارم.
دو - همسر من گفته در واتس اپ بهش توهین کردم و حرفهای زشت زدم- این در حالی است که من روحم خبر ندارد - با توجه به اینکه همسرم گفته این پیامک ها از طریق واتس اپ فرستاده شده و این پیامک ها از طریق سیم کارت من ارسال نشده است
و ممکن است خود ایشان از طرق واتس اپ من این پیامک ها را فرستاده باشد ، در دادگاه میتواند بگوید بوسیله واتس اپ این پیام ها را برایش فرستادم؟
سه - همسرم مشکل روحی و رانی دارد پرخاشگر است و چیز پرت میکند و اصلا حاضر به حضور در کنار روانپزشک و مشاوره نبوده ونیست . آیا دادگاه میتواند به اجبار ایشان را نزد روانپزشک بفرستد تا مشکلات روحی و رانی ایشان ثابت شود؟
چهار - درصورتی که مشکل روحی و رانی همسرم ثابت شود آیا مهریه به ایشان تعبق میگیرد یا خیر؟

منتظر پاسخ هستم - خواهش میکنم جوابم رو کامل بدید

تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.خودروی شما جزء مستثنیات دین بوده و توقیف نخواهد شد.لذا باید در دادگاه دادخواست اعسار داده تا پرداخت مهریه تقسیط شود و احتمالا یک چهارم حقوقتان بابت مهریه هر ماه کسر میشود.2.بله میتواند ولی شما میتوانید دلیل خود را مبنی بر ندادن آن پیامها مطرح کنید ودعوا رد خواهد شد.3.در صورت لزوم با درخواست شما ایشان به پزشکی قانونی ارجاع و معاینه خواهد شد.4.بله در هر صورت مهریه به ایشان تعلق خواهد گرفت.موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط