🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا در صورتیکه پسر قرارداد اجاره داشته باشد پدرش میتواند با تهدید و سلاح سرد مانع استفاده ی او شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۷۱

باسلام پدرمادرمن همیشه دعواداشتن و من متاهل هستم و مادرم صاحب ملک مسکونی هستش سندملک به نام مادر من می باشد وبه من قولنامه ای با مدت اجاره یک سال داده و بعد از این موضوع 1ماه بعدش مادرم از دست پدرم فراری شد و ترک منزل کرد و مکانش نامعلوم و من درخانه بودم ولی پدرم با اوردن چندنفر ادم باسابقه کیفری و تهدید من با سلاح سرد من را مجبور به ترک منزل کرد و ملکی که صاحب ان مادرم بود به من اجاره نامه داده را تصرف کرد ایا با این شرایط اگر من شکایت کنم جرم پدرم و همدسانش چیست

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه قرارداد اجاره در اختیار دارید میتوانید به دادسرا مراجعه کرده و تحت عنوان تصرف عدوانی و تهدید و خودنمایی با سلاح سرد از پدرتان شکایت کیفری کنید.در صورت اثبات به مجازات حبس و شلاق محکوم خواهند شد.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط