🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا در صورت زوال پرده بکارت توسط پزشکی قانونی مهریه بطور کامل پرداخت خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۵۰

با سلام اگر زوال پرده بکارت بدلیل بیماری زن توسط پزشک زنان زائل گردد در صورت دادخواست طلب مهریه توسط زن، ایا باز از جهت دادن مهریه نصف مهریه تعلق میگیرد یا تمام مهریه با این حال که تمام شواهد و استشهادات بیمارستان دال بر این قضیه وجود دارد که بیماری باعث زائل شدن ازاله بکارت شده است نه نزدیکی شخص. ایا دادگاه شواهد و استنادات بیمارستان را مبنی برا این مطلب و دادن مهریه تمام یا نصف لحاظ مینماید؟ به چه صورت باید در این زمینه و دادن نصف مهریه اگر اثبات گردد باید اقدام گردد ؟ اگر اثبات شود که ازاله بکارت توسط پزشک متخصص بوده به دلیل بیماری ایا باز مهریه تمام و کمال باید پرداخت شود؟ متشکرم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه بیماری بعد از عقد بوجود آمده باشد و زوج از آن آگاه باشد مهریه بطور کامل باید پرداخت شود و در صورت عدم اطلاع زوج و وجود داشتن بیماری قبل از عقد زوج موظف به پرداخت نصف مهریه خواهد شد.
موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط