🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا در صورت عدم قرارداد، کارفرما می تواند طلب پول پیش پرداختی را کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۱

با درود
بهمن ماه سال 93 پروژه ای به من سفارش داده شد که کل مبلغ پروژه 1میلیون و 200 هزارتومان بود، برای شروع مبلغ 500 هزارتومان از کارفرما دریافت کردم و حدود 30% کار پیشرفت که کارفرما بنا به دلایل شخصی خودش که مربوط به پروژه نمی شد کار رو کنسل کرد، از اون موقع ایشون درخواست برگشت وجه پیش پرداختی رو دارن و با توجه به اینکه من 30% از کار رو جلو بردم از برگشت پول ممانعت کردم که ایشون در حال حاضر قصد شکایت دارن!
خواستم بپرسم با توجه به اینکه قراردای ما بین ما نبوده و تنها سند ایشون کارت به کارت کردن مبلغ به حساب من بوده ایشون از نظر حقوققی چه کاری می تونن بکنن و من چطور از حقم دفاع کنم؟
پیروز باشید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ایشان برای وجوهی که به شما بابت کار پرداخت کرده اند شکایت کنند و قصد استرداد آن را داشته باشند شما نیز باید اثبات کنید که در قبال دریافت وجه خدماتی را برای ایشان انجام داده اید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط