🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا در مطالبه دیه، جراحتهای زمان حادثه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۴۸

اول از هرچیز تشکر میکنم از وکلا و کارشناسان عزیز بابت پاسخ سوالات
اینجانب پس از راهنمایی کارشناسان بنیاد وکلا و طرح شکایت بابت حادثه ناشی از کار در تاریخ ۱۳۸۷ بعد از گذراندن کارهای دادخواست و کلانتری به پزشک قانونی ارجاع داده شدم که جواب پزشک قانونی به شرح زیر میباشد:
از شما تقاضا دارم با توجه به ۲.۵ درصد دیه ذکر شده در گزارش _____ بند یک این گزارش که متوجه نشدم را توضیح داده شود به دلیل اینکه بنده دیه حادثه سال ۱۳۸۷ که برای دستم اتفاق افتاده را خواستار بودم نه دیه الان که دستم بعد از گذشت سالها بهبود یافته، آیا در بند یک دیه جراحت های که زمان حادثه اتفاق افتاده را حساب میکنند؟
یا قاضی مبنا بر ۲.۵ درصد میگیرد؟
۱- جراحت عمیق ( متلاحمه ) ساعد دست راست که تحت عمل جراحی ترمیمی قرار گرفته است و در حال حاضر التیام مطلوب یافته و دارای دیه مقدر است.
۲- ارش بافت ناشی از عمل جراحی ساعد و کف دست راست برابر با ۲ درصد دیه کامل انسان.
۳- ارش آسیب عصب ناحیه مچ دست راست برابر با ۵. نیم درصد دیه کامل انسان. ضایعات فوق بر اثر اصابت جسم سخت در تاریخ ۱۳۸۷/۷/۹ ( پذیرش بیمارستان ) ایجاد گردیده.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ثابت شود جراحات بعدی ناشی از جراحات زمان حادثه است قابل مطالبه است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

با سلام در صورتی که ثابت گردد عیوب و جراحات بعدی ناشی از جراحات زمان حادثه است قابل مطالبه می باشد

سلام.اگر ثابت شود عیوب یا جراحات بعدی ناشی از جراحات زمان حادثه است بله قابل مطالبه است.

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

اگر عیوب ناشی از همان حادثه باشد لحاظ میشود ، بهرحال پزشکی قانونی این موارد را بررسی می نماید

سلام..اگر نتیجه نهایی پزشک قانونی اعلام و براساس ان رائ محکمه صادرشده باشد..وبه اجرا برسدباتوجه به گفته شما ۲.۵ درصد برابر با ۶۷۵۰۰۰۰تومان می شود

در صورتی که اثبات شود عیوب یا جراحات بعدی ناشی از جراحات زمان حادثه است قابل مطالبه می باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط