🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا در مقابل خیانت همسرم با همکار متاهلش می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۲۷

سلام .. همسر بنده از طریق تلگرام با یکی از همکاران خود ک زنی شوهر دا رن ارتباط داشتن ک خوشبختانه چون بنده دسترسی ب اکانت همسرم داشتم از پیامهای مستهجن و خارج از عرف آنها هم فیلم و هم اسکرین شات گرفتم.... علاوه بر اینها تمام خانواده من و حتی خاله بنده ک خانه بودن شاهدن بعدها ک خبر همه جا درز کرد آن خانم ب من زنگ زدن و اعلام کردن ک همراه همسرم توبه کردن و اعتراف ک قبل ازدواج رابطه داشتن و دایما گریه میکردن... واین که من بارها مچ همسرم را گرفتم در دوران عقد ک البته سریعا پیام ها را پاک کردن حتی دوماه بعده عروسی و حال ک بعد دوروزگی توان فرزندم.... و اینکه من صدای ضبط شده آن خانم رادارم ک ادعا میکنن همسرشان. از همسر من متنفر است و قبلا با همسرم در یک اتاق اداری بودن اما بعدها شوهرم ب خاطر آن خانم و کلکی ک ب خاطر آیشون ب سیستم اداری میزنن همسرم توبیخ و جا ب جا میشن.. آیا با تمام این شرایط من میتوانم از ایشان بخاطر رابطه نامشروع شکایت کنم؟الته این راهم عنوان کنم شوهرم از طریق تلگرام همه چیز را اعتراف کرده بود حتی اظهار ندامت ک در جلسه ای ک. برای معذرت خواهی ب خانه پدرم آمدن آن را پاک کردن حتی قاضی میتواند درخواست پرینت آنها را بدهد... ولی مدارک دیگر موجود است.. حال بنده ابتدا از طریق حراست محل کار آنها اقدام کنم؟شکایت کنم؟ بنظر شما چکاری انجام دهم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم و گرامی عنایت داشته باشید علی الاصول امکان شکایت از طرف شما وجود ندارد.

موید و پیروز باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط