🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا دهیاری مجاز به دریافت عوارضی برای این موضوع است یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴

سلام و عرض ادب.
پدر بنده قطعه زمینی با بافت کشاورزی به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان را فروخته به یک شخص غیر بومی. این زمین ارثی بوده و هنوز سند ندارد ( ولی مدارک لازم برای گرفتن سند را داریم و مدارک به نام پدر بزرگم در مراکز مربوطه در شهرمان موجود است ) بخاطر همین که سند ندارد و خریدار فقط فروشنامه را دارد میخواست از دهیاری و شورا امضا و مهر داشته باشد. حالا شورا از ما ۱% یعنی ۲ میلیون تومان پول میخواهد فقط برای مهر شورا بدون هیچ متن اضافه ای، فقط مهر خالی با نام شورا فعلی!
سوال من این است که در حال حاضر این مهر چه ارزشی قانونی دارد.
دوم اینکه آیا دهیاری مجاز به دریافت عوارضی برای این موضوع است یا خیر.
نهایتا اینکه میتوان به نشانه صحت مالکیت زمین، بدون پرداخت وجه مهر یا امضایی از شورا گرفت؟
نقل قول:
بنده شنیدم که طبق رای دیوان عدالت اداری دریافت عوارض از نقل و انتقال املاک روستایی را ممنوع کرده و بجای آن، (طبق بخشنامه ۱۲۵۶۵۰ در تاریخ: ۰۴/۱۲/۱۳۸۷ اداره کل امور مالیاتی) نـقل و انتقال املاک توسط اشخاص بیش از ۲ بار در سال شغل محسوب می گردد که مدیران کل امور مالیاتی مسئول حسن اجرای این بخشنامه می باشند.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتواند
بــه اســتناد تبصــره ذیــل مــاده ۳۷ آیــین نامــه دهیــاری هــا مصــوب ۱۹/۵/۸۲ هیــات وزیــران
دستور العمل محاسبه عوارض محلی عمومی به شرح زیر ابلاغ می گردد:
مـاده ۱ -عـوارض سـطح روسـتا : بـر کلیـه اراضـی و سـاختمان هـا و مسـتحدثات واقـع در
محــدوده روســتا عــوارض بــه ماخــذ حــداکثر یــک درصــد ارزش معــاملاتی مــورد عمــل دارایــی
موضوع ماده ۶۴ قانون مالیـات هـای مسـتقیم برقـرار مـی شـود کـه توسـط دهیـاری محـل محاسـبه و
وصول می گردد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط