🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا دوباره باید برم دادگاه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۰

سلام
من به پرداخت دیه محکوم شدم و پرونده رفت به اجرای احکام من ایران نبودم و الان در سامانه دیدم نوشته کسر موقت از امار صبق دستورالعمل و بعد نوشته در تاریخ... نامه صادره با موضوع 'ارسال مدارک' گیرنده دادگاه بدوی، معنیش چیه؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام دوست عزیز این متن احتمالات زیادی داره شاید پرونده رو دوباره فرستان دادگاه بدوی چون در پرونده ی دیگری مطرح شده باشه شاید بحث اصلاح رای باشه و دادنامه جای اصلاحی داشته باشه و درخواست اصلاح شده باشه شاید شخص دیگری غیر شما بوده و رای غیابی صادر و واخواهی شده باشه در هر صورت نمی توان به طور قاطع بیان کرد بابت چه چیزی در سامانه نوشته شده است و اصولا نیز کارمندان محترم فرم از پیش آماده را درج میکنند یا در زمان ابلاغ ارسال میکنند بهتره از شعبه همون دادگاه پیگیر باشید تا کاملا مطمئن شوید با تشکر

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

برای اطلاع بیشتر به دادگاه مراجعه کنید

می توانید با مراجعه از دادگاه بدوی مطلع شوید.

با سلام
مدارک به دادگاه بدوی ( دادگاه نخستین که اقدام به رسیدگی موضوع پرونده نموده ) ارسال شده است جهت اطلاع از جزئیات میتوانید از شعبه محترم کسب اطلاع نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط