🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا دوباره همون شکایت تکراری میتونه علیه من انجام بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۰۲۴

در یک پرونده حقوقی خانمم برای استرداد طلاجات از بنده شکایت کرده بود که در اضهارات گفته بود که نزد شوهرم نیست و نزد پدر شوهرم به امانت گذاشته ام و دادگاه قرار رد دعوا را صادر کرد. و در پرونده دوم که شکایت خیانت در امانت بر علیه پدرم کرده بود هم به دلیل دروغگویی موفق نشد و پدر بنده تبرئه شد.
و خانمم دوباره بر علیه من مجدد همون شکایت استرداد طلاجات را کرده است و استرداد اموال منقول خواسته ایشون میباشد.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. از آنجائیکه صدور قرار از موارد اعتبار امر مختومه نبوده.. فلذا طرح دعوی فوق با دلایل جدید مجددا امکان پذیر می باشد..
موفق باشید..

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
چون در پرونده حقوقی سابق قرار صادر شده و قرار از اعتبار امر مختومه برخوردار نیست، می توانند مجددا طرح دعوی نمایند‌

با توجه به قاعده اعتبار امر مختومه اگر شخصی یکبار بر علیه کسی با موضوع خاصی شکایت کند و حکم نهایی صادر شود دیگر نمیتواند بر علیه همان شخص با همان عنوان شکایت نماید مگر اینکه جرم مورد نظر مجددا تکرار شده باشد.

با توجه به اینکه در پرونده اول به طرفیت شما قرار رد دعوی صادر گردیده لذا طرح مجدد دعوی منع قانونی ندارد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط