آیا دیه به نرخ ۴۸۰ میلیون که امسال تعیین شده باید پرداخت بشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۹۲

وقتتون بخیر و ایام مبارک

یه سوال داشتم از محضرتون بنده برج ۳ سال ۹۹ دادگاه رای صادر کرده و در رای نوشته به طور مثال ۱ درصد دیه کامل بابت شکستگی استخوان بینی و برج ۱۰ هم متهم درخواست اعسار میده و اعسارش پذیرفته میشه ، سوال بنده اینجاست که نرخ دیه سال ۱۴۰۰ چون افزایش داشته و ایشون هنوز هیچ مبلغی پرداخت نکردن تا برج ۳ که رای اولیه صادر شده اولین قسطشون و برای اعسار بدن یا اینکه خیر طبق همون دیه ای که برج ۳ سال ۹۹ بریده شده؟
چون قاضی درزمان صدور رای اول نوشته ۱ درصد دیه کامل بابت شکستگی این ۱ درصد چون قید شده هر وقت افزایش پیدا کنه این ۱ درصد به اون نرخ تایین میشه

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه به نرخ روز محاسبه و باید پرداخت گردد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

بادرودوسلام به نرخ روز محاسبه و تادیه می شود.

معیار نرخ پرداخت دیه به روز میباشد، یعنی اگر کل مبلغ دیه یا قسمتی از دیه در سال ۱۴۰۰ پرداخت شود، برمبنای نرخ دیه کامل ۱۴۰۰محاسبه وپرداخت خواهدشد.

به نرخ روز یاید پرداخت شود .

سلام و ارادت
به نرخ روز بایستی پرداخت کند مثلا اگر امسال بپردازد به نرخ دیه امسال و اگر سال جدید بپردازد به نرخ دیه سال جدید بایستی بپردازد .

به نرخ روز پرداخت می شود

سلام
چون مبلغی پرداخت نشده به نرخ سال جدید محاسبه میشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط