🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا دیه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۰۷

باسلام ، در محل کار حین عبور از کنار دستگاه برش بودم که چوبی از دستگاه هنگام برش به سمت سرم پرتاپ شد و استخوان سرم شکافته شد و چشمم هم کمی آسیب دید به طوری که چند جا از چشمم خون مردگی دارد و چند لکه تار میبینم و همچنین سرگیجه و نصف صورتم بی حس شده است سوالم این هست چه قدر دیه بهم تعلق میگیرد و چه کسی باید پرداخت کند ؟

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا از کارفرما شکایت کنید و سپس به پزشک قانونی مراجعه کنید،تشخیص میزان دیه با پزشک قانونی است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

حداقل شکستگی جمجمه ده شتر معادل سی و سه میلیون تومان است به بقیه جراحات نیز دیه تعلق می گیرد.

باسلام .شکایت رو علیه کارفرما مبنی بر حادثه ناشی از کار مطرح کنید .کارشناس درصد تقصیر را مشخص میکند و پزشکی قانونی نیز میزان درصد دیه

سلام و درود، شما باید جهت دریافت دیه و خسارات خود از کارفرمای مذکور شکایت کرده و پزشکی قانونی میزان را تعیین می نماید؛ آرزوی سلامتی.

سلام شما باید از کارفرما شکایت کنید در این موارد دادسرا موضوع را برای کارشناسی به کارشناس های اداره ای کار ارجاع می دهد تا آنها درصد تقصیر را تعیین کنند و هر شخص نسبت به تقصیر خود باید دیه پرداخت کند

تعیین خسارت در حین انجام کار ویا دیه با گزارش بازرس کار و گزارش کارفرما مبنی براینکه خودت مقصر بودی یا کارفرما وپس تعیین درصد تقصیر هرکدام از شما و کارفرما بابیمه حوادث است که کارفرما همه کارگران را در مقابل حوادث بیمه کرده پرداخت می شود
و درصورت شکایت تعیین بیمه در صلاحیت پزشگی قانونی است توصیه من به شما همکاری با کارفرماست تا کارتو از دست ندی چون درصورت شکایت صدرصد اخراج می کنند

سلام . تعیین میزان جراحات و خسارات وارد به شما و اعلام میزان دیه و ارش تخصص پزشک پزشکی قانونی و نهایتا قاضی رسیدگی کننده ست
شما با طرح شکایت علیه کارفرما و درخواست بازرس مخصوص اداره کار جهت بازبینی محل کار و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی جهت معاینه ..‌ میتوانید اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط