🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا دیه فوت جنین دختر بر اثر تصادف نصف دیه پسر است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۶۲

سلام
همسر من در حالی که ۷ ماهه باردار بود در ۱۹ مرداد ماه سال ۹۹ دچار صانحه تصادف شد ، که منجر به فوت جنین(دختر) و صدمه شدید به صورت و چندین ناحیه شکستگی شد.
چند سوال در مورد قانون دیه و پرداخت بیمه داشتم.

۱ - آیا دیه فوت جنین دختر ۷ ماهه براثر تصادف نصف دیه پسر است ؟
۲ - آیا دیه فوت زن یا دختر متولد شده بر اثر تصادف برابر با دیه مرد است؟
۳ - آیا قانون زیر شامل تصادفات رانندگی میگردد؟ :

"" قانون مجازات در ماده ۵۶۰ بیان می دارد که:

دیه زن و مرد در اعضاء و منافع تا کمتر از ثلث دیه کامل مرد یکسان است و چنانچه ثلث یا بیشتر شود دیه زن به نصف تقلیل می یابد. (یک سوم دیه کامل با دیه سال جاری مبلغی حدود ۱۶۰ میلیون تومان خواهد بود)

با توجه به این قانون ، آیا دیه همسر من که با توجه به صدمات متعدد و شدید ناشی از تصادف مبلغی بالغ بر ثلث دیه مرد یعنی ۱۶۰ میلیون تومان خواهد شد ، یعنی اگر یک مرد این صدمات را دیده بود چیزی حدود ۶۰۰ میلیون تومان دیه باید پرداخت میشد !!!

به او فقط مبلغ ۱۶۰ میلیون پرداخت میگردد؟!

۴ - با توجه به خاتمه درمان و صدور نتیجه نهایی پزشکی قانونی و دادگاه و متعاقبا تکمیل پرونده در دفتر بیمه در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ و گذشت مدت دو ماه از آن تاریخ و عدم پرداخت مبلغ خسارت بیمه توسط بیمه گذار چکار باید کرد ؟

آیا این مدت زمان تاخیر قانونی است؟

ممنون بابت کمک و مشاوره

۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بیمه وظیفه دارد مابه‌التفاوت دیه زن را پرداخت کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
بیمه مکلف به پرداخت مابه التفاوت میباشد

سلام با توجه به سوال شما بیمه متفاوت را موظف ومحاسبه نمایید موفق باشید

بیمه باید مابه‌التفاوت را پرداخت نماید.

با احترام دیه مکلف به پرداخت مابه التفاوت می باشد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بیمه باید پرداخت کند

سلام دوست عزیز با توجه به سوال های متعدد شما بهتر است از مشاوره با متخصصین را داشته باشید دیه جنین یا توجه به مرحله شکل گیری متفاوت خواهد بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط