🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا دیه پدر متوفی باید بین تمامی وراث تقسیم شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۴

باسلام وخسته نباشید سوال بنده یکم تخصصی تر وطولانی خواهش میکنم حتما جواب من و بدید پدر شوهر ویکی برادر شوهرهای بنده 22 سال پیش درحال کار در مغازه عموی شوهرم که برادر کوچکتر پدرشوهرم بوده درحال مکانیکی بودند که بر اثر سحل انگاری خودشان مغازه اتیش میگیره هردو به همراه یک راننده و یک نفر که میخواسته کمک کنه اتش خاموش بشه فوت میکنند . طبق قرار مدارها که من نمیدونم مدرکی هست یا نه پدرشوهر من با برادرش شریک بوده و دو دانگ ازمغازه را خریده بوده بعداز فوت مادر شوهرم تقاضا میکند که سهم شوهرش رابگیرد از مغازه و عموی شوهرم نیز تمام وکمال سهمشان راپرداخت میکند و برادر شوهرم به گفته خود مقداری پول راخرج خانواده و بیماری مادر شوهرم میکند و .... وخلاصه هیچ پولی به دست بچه های دیگر نمیرسد وچهارتا از فرزندان زیر سن قانونی بودند
اکنون برادر شوهر بزرگ بنده از عموی خودش که عموی شوهر بنده میشود شکایت کرده که ایشان کارفرما بوده و باید دیه پدر وبرادر بنده رابدهد بعداز 22 سال و به ما عنوان کرده که هرکس شکایت نکند وبا او همراه نباشد هیچ سهمی از دیه به او نمیرسد!
سوالات بنده:1-ایا دیه واقعا باتوجه به شراکت دربین بوده تعلق میگیرد 2- اگر تعلق بگیرد بین همه فرزندان است3 - ایا شوهر من که دران زمان زیر سن قانونی بده میتواند از کسی شاکی باشد از عمو یا از برادرش که سهمشان را بدون اجازه خرج کرده
درضمن سند مغازه کاملا به نام عموی همسرم است و این شراکت فقط لفظی بوده اما فرزندان اطلاع داشتند و تمام سهم شراکت هم از سوی عمو به خانواده شوهرم پرداخت شده با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه باید از طرف بیمه پرداخت گردد لذا ارتباطی به شراکت و ... هم نخواهد داشت در صورتیکه تعلق بگیرد جزء ما ترک خواهد بود و به وراث ارث خواهد رسید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط