🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا رابطه نامشروع رای دادگاه باعث اخراج می شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۳۷۹

بنده آموزگار شاغل رسمی با بیش از ۱۸سال سابقه تدریس آموزگاری درمقطع ابتدایی می باشم سال ۹۳یک پرونده شرب خمر از دادگاه داشتم که تخلفات ادادی یک مال انفصال دادن میخواستم بدونم آیا رابطه نامشروع که تازگی محکوم شده ام باعث اخراج بنده میشه ممنون میشم راهنمایی کنین؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تشخیص لزوم اخراج از دستگاه متبوع بر عهده هیات های رسیدگی کننده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

باسلام، محکومیت به برخی جرایم، آثار تبعی اجتماعی نیز دارد . که انفصال یک ساله شما از خدمت به علت شرب خمر نیز به همین علت در موارد تخلفات اداری گنجانده شده است. و به طور قطع محکومیت جدید شما نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت اما اینکه منجر به اخراج جنابعالی گردد یا خیر ، به نظر هیات رسیدگی کننده به تخلفات اداری بستگی دارد.

با سلام
ارتکاب جرم رابطه نامشروع تخلف محسوب نمی شود لیکن رسیدگی مجدد در شورای رسدگی به تخلفات اداری صلاحیت رسیدگی ذاتی با عنوان رابطه نامشروع ندارد

با احترام نظریه کارشناسی ملاک است

با احترام به نظر کمسیون بستگی دارد

محکومیت شمااثارتبعی داردممکن است باتوجه باجرم ارتکابی این اتفاق بیفتد

نظر کمیسیون در این زمینه ملاک است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط