🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا راهی دارد که بیان نمود که متهم نزد قاضی به درگیری منجر به ضرب جرح اقرار کرده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۶

با سلام وقت بخییر
در یک پرونده درگیری متهم
در برگه تحقیق از متهم بیان کرده شاکی وارد شد به شهود توهین کرد قاضی بیرون کرد سپس دوباره بیان نموده شاکی به من حمله کرد رئیس شعبه او را بیرون کرد درمواجه حضوری به درگیری اقرار کرد ه که شاکی امد سمت من یقه مرا گرفت من دستش را کشیدم تا یقه مرا ول کند. در نهایت رای به نفع شاکی صادر گردید حالا بعد از رای تجدید نظر ادعا متهم را براساس گواهی از محل درگیری آورده میخواهد بپذیرد. میگوید با نامه شورا اثبات شده آیا راهی دارد که بیان نمود که متهم نزد قاضی در صورت مجلسه به درگیری منجر به ضرب جرح اقرار کرده از طرفی اگر ادعایی مطرح نموده جهت این بوده تا بگوید درگیری حاصل نشده است ونیز شاکی وارد شد به شهود توهین کرد را نزد قاضی هم اقرار کرده در نامه بیان نشده به متهم حمله شده فقط شرح درگیری خواسته شده نوشته شده درگیری و ضرب جرح ایجاد نگردیده است. و با ورود شاکی نظم جلسه بهم خورده که به بیرون هدایت گردیده است. و ریس شعبه شورا در صورت مجلسه کلانتری به تحقیق دادیاری از دعوا احضار بی اطلاعی میکند. ولی بعد برای تجدیدنظر نامه میزند که درگیری نشده می توان گفت بعد صورت مجلسه کلانتری دادیاری دستور مواجه حضوری داده است پس دادگاه تجدید نظر نمیتواند بابت ادعا متهم که با نامه اثبات گردیده از متهم رفع اتهام کند؟آیا ماده قانونی وجود دارد؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان یک جرم جداگانه می تواند مورد شکایت قرار گیرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

ضمن اهدای سلام و احترام
واقعا پرسش شما مبهم است و نمیتوان متوجه شد سئوال شما چیست؟
چنانچه در جلسه رسیدگی اظهارات اصحاب دعوی صورتجلسه شده و مفاد صورتجلسه به عنوان استناد پرونده دیگر واقع شده است میتوانید از قاضی شعبه تقاضای ارسال پرونده را نمود

به عنوان جرم مستقل میشه شکایت کرد از شاکی در پرونده ای جداگانه، و جز دلایل و مستندات به صورتجلسه های این پرونده استناد کرد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط