آیا راهی وجود دارد که بتوان با استعلام آن از معاملات رسمی و محضری محجور در گذشته مطلع شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳

یکی از بستگان محجور بوده و حکم حجر وی صادر و قیم هم تعیین شده از سوی دادگاه سرپرستی و اکنون دادگاه از قیم خواسته که لیست کاملی از دارایی های محجور را کتبا ممضی به امضای قیم تهیه و به دادگاه ارائه نماید و همچنین اقدام برای ابطلال اسناد و معاملات محجور در زمان حجر وی ، و اینکه بیشتز دارایی محجور را طی سالهای گذشته با سواستفاده از ضعف نفس ایشان منتقل کرده اند که محجور هم دقیقا نمیداند و نمیتواند املاک و دفترخانه هایی که آنها را منتقل نموده بیاد آورد اکنون سوال اینست که آیا راهی وجود دارد که بتوان با استعلام آن از معاملات رسمی و محضری محجور در گذشته مطلع شد یا سازمان ثبت فقط مالکیت های رسمی موجود را میتواند اعلام نماید ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هرگونه نقل و انتقال از طریق اسناد رسمی قابل پیگیری است !

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط