آیا رای پزشک قانونی قابل تغییر است؟
با سلام من اعتراض زدم و کمیته تشکیل شدش.پزشک به بنده گفتن که صدمات بر اساس قانونه و یه مقدار مشخص.حتی در صورت داشتن وکیل.
آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام من اعتراض زدم و کمیته تشکیل شدش.پزشک به بنده گفتن که صدمات بر اساس قانونه و یه مقدار مشخص.حتی در صورت داشتن وکیل.
مانند نظر کارشناس قابل اعتراض است و به کمیسیون پزشکی ارجاع میشود
نظریه پزشکی قانونی با ماهیت نظریه کارشناسی تا مرحله ای مشخص قابل اعتراض است پس امکان تغییر آن قبل از قطعیت وجود دارد، بدیهی است که تغییر نظریه نمیتواند بی اساس و صرفا به خاطر اعتراض اتفاق بیفتد، همچنین این موضوع به وکیل ارتباطی ندارد و اصولا در پروسه دادرسی وکیل و پزشکی قانونی دو نقش متفاوت بر عهده داشته و نفوذ و اختیاری بر یکدیگر ندارند
درصورتیکه نسبت به رای پزشک قانونی معترض هستید می توانید در مهلت قانونی اعتراض بزنید .
نظریات پزشکی قانونی به مثابه نظریه کارشناس رسمی دادگستری قابل اعتراض توسط اصحاب دعوا می باشد، اما همچون نظریات کارشناسان رسمی دادگستری ترتیب اثر دادن به این اعتراضات بسته به تشخیص شعبه رسیدگی کننده به پرونده می باشد. قاضی یا بازپرس رسیدگی کننده می تواند پس از دریافت لایحه اعتراض به نظریه پزشکی قانونی یا گزارش پزشکی قانونی، از پزشکی قانونی درخواست نظریه تکمیلی و ارائه مستندات نماید، یا می تواند بازنگری در آن را از کمیسیون پزشکی قانونی استان درخواست نماید.
همچنین به موجب قانون تشکیل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، در مواردی که مورد شکایت جرائم پزشکی باشد یا اینکه قصور پزشک و کادر درمان در موضوع مطرح باشد، قاضی می تواند از هیات های مقرر در قانون سازمان نظام پزشکی نظریه کارشناسی ( در موارد مربوط به جرایم پزشکی) و یا مشاوره حقوقی (در موارد مربوط به قصیر و قصور) درخواست نماید؛ طبعا نظرات سازمان نظام پزشکی در این خصوص نیز قابل اعتراض خواهد بود و قاضی می تواند نظریه تکمیلی یا بازنگری در آن را از سازمان مذکور یا پزشکی قانونی بخواهد.
اگر اعتراض در مهلت مناسب یعنی ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ نظریه پزشکی قانونی صورت پذیرفته باشد، با اخذ تعرفه های مربوطه با ارجاع امر به کمیسیون های پزشکی قانونی موافقت می نمایند. محل ثبت لایحه اعتراض به نظریه پزشکی قانونی در دادسرا دفتر بازپرس و در دادگاه های عمومی حقوقی دفتر دادگاه می باشد.
درود بر شما، فرمایش پزشک صحیح بوده، لکن به هرجهت در مهلت مقرر میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید تا مساله به شورای پزشکی ارجاع شده، بررسی و قطعی گردد.
بله قابل اعتراض هست ب کمیسیون پزشکی ارجاع داده میشود و تشخیص و تصمیم کمیسیون لازم الاجراست
درود
در مهلت مقرر قابل اعتراض است و بعد از صدور نظر شورای پزشکی قطعی است .