🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا رضایتی که هنوز قاضی دستور ثبت در پرونده را نداده, قابل پس گرفتن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۳

با سلام
بنده در پرونده ای از شخصی وفق ماده ۲۷۸ تقاضای تجویز تعقیب مجدد متهم پرونده را داده بودم که در این پرونده در نهایت ۶ سال زندانی به جرم کلاهبرداری و تکرر جرم در یک سال برای آن شخص بریده اند‌ و در حال حاضر همان پرونده در تجدید نظر به لحاظ این که گفته اند دادستان ترتیبات قانونی را رعایت نکرده از پرونده نقص گرفته اند مراحل پرونده از اول شروع شده و در حال انجام است حال اینکه بنده از آن شخص رضایت داده ام و آن شخص هم از پرونده ای که با ترفند از من امضا گرفته و مرا محکوم کرده رضایت داده است حال اینکه اگر روال عادی پرونده شکایت من پیش برود در ادامه پرونده شکایت من پرونده شکایت آن شخص را متوقف می‌کند چون کاملا به وی ثابت شده ولی حالا پس از اعلام رضایت بنده از وی متوجه شدم که آن شخص پرونده مجنونی برایش درست شده و امکان دارد که رضایتی که آن شخص از من داده بی اعتبار شود
از طرفی رضایتی که من تحویل دفتردار شعبه داده ام به خاطر مرخصی بودن دادیار شعبه هنوز ثبت در پرونده نشده
آیا من می‌توانم رضایتم را قبل از اینکه دادیار شعبه از مرخصی برگردد از دفتر شعبه پس بگیرم
باتشکر فراوان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما میتوانید رضایت نامه خود را از دادگاه مسترد نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط