🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا زخمی کردن فرد با سلاح سرد میتواند دفاع از خود محسوب شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۵۴

سلام خسته نباشید
لطفا راهنمایی کنید سر درگم هستم ،نامزد بنده یک سال قبل زمانی که شب هنگام دو نفر به قصد دزدی به سوله ایشان می ایندبا آن ها دعوا کرده و یکی از آن ها را به ضرب چاقو زخمی می کند بعد از یک مدت رضایت خود را شاکی اعلام کرده و نامزد بنده بعد از سه ماه بازداشت آزاد می شود دوباره بعد از دو ماه شاکی رضایت خود را پس گرفته و دوست من فرار می کند البته بعد از حدودا 5 ماه دستگیر می شود و به قرار سند آزاد و منتظر نامه دادگاه هستن به نظر شما الان بعد 3 ماه چرا نامه دادگاه نیومده نامزد من میترسه به دادگاه مراجعه کنه لطفا بگین چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جرمش خیلی سنگینه ؟؟؟؟؟؟؟؟
باید چه کنه البته می دونم باید وکیل بگیره ولی هیچی پول نداره؟؟؟؟؟؟ راستی نامزد من هم از دزد ها شکایت کرده تو رو خدا راهنمایی کنید نامزد من هیچکسی و نداره

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانون مجازات اسلامی انجام هر نوع عملی را که جرم باشد در مقام دفاع از نفس یا عرض و یا ناموس و یا مال خود یا دیگری و یا آزادی تن خود یا دیگری (در برابر هرگونه تجاوز فعلی و یا خطر قریب الوقوع) در صورت اجتماع شرایط مذکور در قانون از عوامل موجهه تلقی می کند و آن را قابل تعقیب و مجازات نمیداند.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط