🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا زن می تواند شکایت اعاده حیثیت علیه شوهر خود مطرح کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۱۹۰

باسلام.
حدود 7سال پیش ازدواج کردم و در دوران عقد جدا شدم..حدود دوسال پیش ازدواج مجدد کردم و دوماه بعد از عقد بنابر ناسازگاری خانواده شوهرم و اختلافات دوباره مجبور شدم که برای مهریه ونفقه اقدام کنم .برای نفقه از حق حبس استفاده کردم وکیل شوهرم در دادگاه نفقه گفتند که شوهر من ..چون ازدواج دوم هست مشکوکه باکره باشم .این درصورتی بود که بعد عقدمن گواهی سلامت گرفتم با این وجود من رفتم پزشکی قانونی و باز گواهی سلامت گرفتم .حدود یکماه بعد باز شوهرم شکایت کردند که من درازدواج فریبشون دادم و بهشون نگفتم قبلا ازدواج کردم ..تو این پرونده هم من تبریه شدم چون شاهدبردم ..
الان میخام بدونم که ایا روی پرونده دوم که شوهرم ادعاکرده فریبش دادم میتونم اعاده حیثیت کنم؟واگر اعاده حیثیت کنم ایشون مجبوره رضایت مناجلب کنه یا نه..باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی عنایت داشته باشید اگر ایشان نتوانند ادعای خود را اثبات کنند شما می توانید شکایت مذکور را مطرح کنید و چون که اعاده حیثیت جرم قابل گذشت می باشد ممکن است رضایت شما را جلب کند.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط