🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا زوجه میتواند اقدام به تمکین به طور صوری نماید تا نشوز او اثبات نشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۱۹

با سلام
سوالم اینه که همسرم در جواب اظهارنامه نوشته که حاضر به تمکین و ادامه زندگی مشترک هست.
آیا ممکنه که برای ناشزه نشدن با صورتجلسه کلانتری به منزل برگرده و بعد از چند ساعت باز منزلو ترک کنه و به خونه پدرش برگرده تا باز من مجبور بشم مجددا الزام به تمکین بدم؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مکنه که برای ناشزه نشدن با صورتجلسه کلانتری به منزل برگرده و بعد از چند ساعت باز منزلو ترک کنه و به خونه پدرش برگرده تا باز شما مجبور بشید مجددا الزام به تمکین بدهید.
بهتر است د ر صورت ترک شما مراتب را با گواهی ۱۱۰ صورت جلسه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بله احتمالش هست

سلام
شما میتوانید در چند نوبت در ساعات مختلف شبانه روز طی چند روزهای متوالی، با ۱۱۰ تماس گرفته و پس از حضور مامور کلانتری مراتب عدم حضور همسرتان در منزل را گزارش و صورتجله نمایید و سپس مستند به صورتجلسات متعدد طرح دعوا نمایید.

با سلام وقت بخیر
بله امکانش هست به این شکل رفتارکند. که شما میتوانید از طریق شعبه رسیدگی کننده پیگیری کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط