آیا زوجه میتواند بعد از خودزنی از زوج بابت ضرب و شتم شکایتی کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۹۹

سلام وقت بخیر
بنده با خانومم تا لحظه ایی که رفته خونه پدرش و گفته میخوام طلاق بگیرم هیچ مشکلی نداشتیم.بعد از چند روز متوجه شدم که مهریه اش رو اجرا گذاشته و رفته خودشو کبود کرده و رفته شکایت کرده که من بودم و گفته شاهدم میارم قسم بخورن که من کبودش کردم درصورتی که همه میدونن من چقدر دوسش داشتم و چهار سالی که باهم زندگی کردیم از گلم نازکتر بهش نگفتم چه برسه بزنمش همسایه ها هم میدونن .حالا چطور باید ثابت کنم من نبودم و دروغ میگن .با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما برای رد ادعای ایشان میتوانید شهودی در دادگاه معرفی نمائید و ایشان به دلیل اینکه صورت جلسه پلیس و مدرک محکمه پسندی دال بر ضرب و شتم از طرف شما وجود ندارد شکایت ایشان رد خواهد شد ولی میتوانند برای مطالبه مهریه اقدام کنند.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط