آیا زوجه میتواند به دلیل کراهت از زوج طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۶۴

با سلام وخسته نباشید من به مدت 7 ماه است که در عقد میباشم اما به علت عدم سازش میخواهم از شوهرم طلاق بگیرم از طرفی هیچکدام از شرایط آخر سندازدواج را ندارد شوهرم ولی کراهت دارم ازش و به توافق نمیرسیم چندین بار هم خواستیم صلح کنیم اما باز برگشته سر خانه اول و همان کارها ورفتار را ادامه میدهد خلاصه به وکیل مراجعه کردم وکیل گفت باید از طریق مهریه ونفقه اقدام کنید تا شرایط قانونی آن طی شود از طرفی چند نفر پرس و جو کردم گفتند زمان طلاق شما طول میکشد ویا اینکه وکیل نمیتواند کاری کند محکوم میشود حالا سوال من این است
من که قصد طلاق از شوهرم را دارم وباکره هم هستم اگر از طریق نفقه و مهریه و از طریق وکیل اقدام کنم به نتیجه میرسم آیا یا نه و اینکه نهایتاً چقدر زمان میبرد؟
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه اثبات کنید که همسرتان 6 ماه نفقه پرداخت نکرده است میتوانید با توجه به شروط ضمن عقد طلاق بگیرید و در صورتی که وکیل بگیرید سریع تر انجام خواهد شد.در صورتیکه نیاز به وکیل داشتید با وکلای یاسا در روزهای غیر تعطیل تماس بگیرید.02187132موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط