آیا زوجه میتواند دادخواست تمکین بفرستد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۳

باسلام و خسته نباشید
همسرم برام حکم تمکین فرستاده بود و من توسط مامور به خونم رفتم و گزارش هم ثبت شد که من به خونم رفتم. و همسرم هنگام ورود به خونه گوشیمو ازم گرفت. فردای اون روز به کلانتری مراجعه کرده و گفته که خانوم از خونم رفته و از کلانتری به گوشیم زنگ زدن که همسرم گوشی رو میده یه خانوم جواب میده و میگه من تمکین نمیکنم و دوباره گزارش نوشته میشه و ضمیمه پرونده م میشه. پرونده الان مختومه شده و از اونجایی که من نمیخوام ناشزه بشم آیا میتونم خودم دادخواست تمکین برای همسرم بفرستم؟ و اینکه ابلاغیه برام اومده که جهت تجویز ازدواج مجدد همسرم به شورا دعوت شدیم. اگه من بگم که حاضر به تمکینم و نمیخوام همسرم ازدواج مجدد کنه آیا باز هم همسرم حق ازدواج داره؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به شعبه مراجعه نموده و تمکین خود را اعلام نموده و در جلسه ازدواج مجدد نیز آمادگی خود را برای تمکین اعلام نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

اظهارنامه ارسال کنید
ضمنا میتوانید به منزل مراجعه و ممانعت از ورود را از طریق مراجع انتظامی گزارش یا از طریق واحد مددکاری اقدام نمایید

موضوع تمکین خود را توسط اظهارنامه به همسرتان ابلاغ نمایید . در جلسه تجویز ازدواج مجدد نیز شرکت کرده و بر تمکین خود تاکید نموده و اتفاقات حادث را نیز باستناد گزارش مرجع انتظامی و ... برای دادگاه توضیح دهید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط