آیا زوجه میتواند زوال بکارت را با پیامک و شاهد اثبات نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۳۳

باسلام
دوسال پیش بادختری رابطه داشتم وطی یه اتفاق بکارت ایشون برداشته شد البته کاملا دخول انجام نشد حالا میگه من میخوام شکایت کنم و پیامک ازتوم دارم ویه خانم مطلقه که ما توخونشون رفتیم شاهدم هستن شب و روز رو ازم گرفته به نظرتون من چکارکنم ایا میتونه ثابت کنه کارمن بوده واگه ثابت کرد ایا من مجبور به ازدواج باهاشون هستم وجرم زندان دارد یانه وباشهدت زن که فقط مارفتیم خونه اش وندید کاری انجام بدیم ایا دادگاه براساس شهادت اون خانم حکم میده وشهادتش رو قبول میکنه ممنون میشم کمکم کنید وزود جوابم بدین

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بعد از دو سال از گذشت زوال بکارت با پیامک قابل اثبات نخواهد بود. لذا در صورت اثبات به پرداخت ارش البکاره و مهر المثل محکوم خواهید شد و ملزم به ازدواج با ایشان نمیباشید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط