🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا زوج میتواند زوجه را ملزم کند تا ملکی که به نام ایشان کرده است را مسترد کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۸۲

سلام خسته نباشید من یک سوال پرسیدم که شوهرم به اصرارپدرم در اوایل ازدواج۳دانگ خانه بنام من کرده ودرحال حاضر این سه دونگ را ازمن میخواهد ومن یک کودک ۱ونیمه ساله دارم خانواده شوهرم رابطه خوبی بامن ندارند چون در زمان خواستگاری پدرم سختگیری زیادی کردومن وقتی باشوهرم دعوامیکنم حاضرم همه مهریه وسه دونگ رو ببخشم وپسرموبگیرم حالا شوهرم به من پیشنهاد داده که رهن بشینیم وخانه روبفروشیم ومغازه بگیریم خیلی ناراحته که سه دونک از ملکش بنام من هست همچنین خانوادش دایم به شوهرم میگن زنت برای پولت میخوادت اگرهم پیشنهادشوهرموقبول نکنم بامن دعوا ی شدید وحتی شاید به طلاق هم برسه نمیدانم ایا برای من نقشه کشیدند ؟خیلی میترسم چون تنهابهانه حق حضانت پسرم همین سه دونگه وگرنه مهریه اصلا بدستم نمیرسه .

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خودتان میتوانید در خصوص گرفتن حضانت فرزندتان و بخشیدن و استرداد سه دانگ خانه تصمیم بگیرید ولی در صورتیکه این سه دانگ خانه را به ایشان برگردانید به نظر بنده اشتباه بزرگی مرتکب شده اید به دلیل اینکه مرد در هر زمانی حق طلاق خواهد داشت.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط