🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا زوج میتواند همسرش را با استفاده از پرینت پیامک محکوم به رابطه ی نامشروع نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۵۱۷

سلام...من یه ماهی هست با یه زن شوهرداری دوست هستم ولی همدیگرو نمیبینیم و فقط س ویا خیلی کم زنگ زدیم به هم دیگه تو یه ماه 180 پیامک ردو بدل شده حالا شوهر اون خانوم فهمیده میگه میره پرینت درمیاره و احتمال متوجه شماره منم میشه در ضمن این خط زن هم به اسم شوهر خودش هستش حالا که به اسم شوهرش هست راحتتر میتونه شکایت کنه؟ اگه شکایت کنه و شماره من دربیاد تکلیف من چی میشه دادگاهی بشم چه حکمی برام صادر میشه؟؟؟ خواهشن یکم بیشتر و واضحتر بگین منتظرم مرسی

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج میتواند با مراجعه به دادسرا و شکایت علیه همسرش تقاضای پرینت پیامک و مکالمات را تقدیم نماید.قاضی بعد از بررسی و صدور دستور پرینت آنها را دریافت کرده و با تحقیقات لازم در این مورد اگر رابطه ی نامشروع اثبات شود به شلاق محکوم خواهید شد.ولی در هر حال پیامک به تنهایی اماره محسوب شده و دلیل محکمه پسندی محسوب نمیشود.موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط