🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا سازمان بیمه تامین اجتماعی قانونا می تواند از بنده این مبلغ را مطالبه نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵

سلام
بنده یک پروژه اجرای نمای ساختمان با بنیاد مسکن در تاریخ ۹۷/۰۵/۰۱ بمدت ۸ ماه ( یعنی تا ۹۸/۰۱/۰۱) قرارداد کرده ام و در این پروژه به عنوان پیمانکار برای بنیاد مسکن و کارفرما برای کارگران خود بودم و همزمان از ۹۷/۰۶/۰۱ به استخدام یک شرکت برای احداث ۵ باب پروژه بهداشت درآمده ام و در حال حاضر نیز مشغول به کار در این شرکت هستم و بیمه های من از همین کارگاه های بهداشت رد شده است.
بنا به دلایل افزایش دستمزدها قرارداد پروژه بنیاد مسکن در تاریخ ۹۸/۰۱/۰۱ تمدید نشد و بعد از طی مراحل اداری در تاریخ ۹۸/۰۶/۰۵ توافق به عمل آمد و پروژه ماده ۴۸ گردید. حالا برای تسویه در بخش درآمد اداره کل تامین اجتماعی از بنده مبلغ ۵ میلیون و ۲۸۶ هزار تومان حق بیمه می خواهند و در هیئت بدوی پس از ارائه مدارک کافی و مستند در خصوص اشتغال رسمی اینجانب در شرکت جهت احداث بهداشت ها رای که صادر شده به شرح زیر هست: اعضای هیئت پس از بررسی مجدد پرونده و استماع اظهارات پیمانکار با توجه به ارسال لیست پیمانکار از طریق سایر شرکت ها نسبت به محاسبه حق بیمه ارسالی بعنوان لیست خارج از قرارداد اقدام گردیده لذا با عنایت به اینکه امکان ارسال لیست و حق بیمه کارفرمای کارگاه از طریق سایر کارگا ه ها وجود ندارد لذا به اتفاق آرا اقدامات شعبه را عینا تایید می نماید. رای صادره ظرف ۲۰ روز قابل اعتراض هست.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتراست اعتراض کنید تا درمراجع قضایی بالاتر رسیدگی شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام به رای صادره در مهلت مقرر می توانید اعتراض کنید پرونده شما به مراجع قضائی بالاتر انتقال داده می شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط