آیا سه دانگ زوج که تنها دارایی وی می باشد قابل توقیف است و جزء مستثنبات دین حساب می گردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۶۲

با سلام
زوج و زوجه خانه ای را در طول مدت زندگی مشترک به صورت سه دانگ سه دانگ تهیه نمودند و با توجه به استفاده از وام مسکن، خانه نیز در رهن بانک می باشد.
بنا به مسائلی از قبیل روند تخلیه و غیره، محل زندگی مشترک خانه مذکور نبوده و خانه ای دیگر که استیجاری است، از ابتدا محل زندگی مشترک بوده است. اکنون به دلیل مشکلاتی، زوجه منزل رو ترک گفته و اعلام کرده است که مهریه رو به اجرا گذاشته است و زوج نیز دادخواست عدم تمکین داده.
برای رفع توقیف احتمالی آن چه باید کرد؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به اینکه در ملک مذکور ساکن نبوده و منزل شخصی شما میباشد قابل توقیف خواهد بود و جزء مستثنیات دین نمیباشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

فعلا چون ملک در رهن بانک مسکن است هیچ کدام از طرفین اقدامی مبنی انتقال نمی توانند انجام دهند.

ملک از طریق اجرا قابلیت توقیف دارد ولی تا زمانی که در رهن بانک باشد عملیات اجرا نسبت به ملک متوقف می ماند تا تکلیف بدهی بانک مشخص شود.

چنانچه وام تسویه گردد ملک کارشناسی و ارزیابی و سپس در مزایده بابت طلب محکوم له، به فروش خواهد رسید .

ولی فعلا هیچ اقدامی نمی توان انجام مگر اینکه بعد از پرداخت وام ،زوج می تواند تقاضای مستثنیات مطرح نمایید و قبول یا عدم قبول مستثنیات دین بستگی به نظر قاضی اجرای احکام دارد.

بهترین اقدام انجام مذاکره جهت صلح وسازش و اصلاح ذات البین است و تلاش برای ادامه زندگی مسالمت آمیز است.
چنانچه به هیچ وجه سازش انجام نشد توافق برای طلاق و متارکه است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط