آیا سوءسابقه حساب میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۲ #82063554

سلام خسته نباشید من برای ترمیم بکارت غلط خودم از دکترم شکایت کردم و از دادگاه کیفری ۲ حکم برایت گرفتیم هر دو و منم اعتراض دادم یعنی هنوز پرونده در دادگاهه و بسته نشده
الان میخوام با یک نظامی ازدواج کنم که حفاظتشون قبلش تحقیق میکنه احتمالا سو پیشینه هم دربیارن این موضوع مشکلی برای تحقیق و تاییدیه عقد به وجود میاره؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر ، این امر ربطی به تحقیقات مورد نظر شما نخواهد داشت و جای نگرانی برای شما نخواهد بود .

سلام
شما سو پیشنه ندارید

این موضوع ارتباطی با تحقیقات حفاظت نداشته و جای نگرانی نیست .

آن چیزی که به عنوان سوءسابقه " سوءپیشینه " در اقدامات بعدی اشخاص تاثیرگذار است محکومیت‌های موثر کیفری است که به موجب قانون؛ محکومیت به حد مانند حد زنا ، حد شرب خمر ، محکومیت به قطع نقص عضو، محکومیت لازم الاجرا به مجازات حبس از یک سال به بالا در جرائم عمدی، محکومیت قطعی به جزای نقدی به مبلغ بیست میلیون( ۰۰۰/۰۰۰ /۲۰ ) ریال یا بالاتر در جرائم عمدی(اصلاحی سال ۸۲ )، سابقه محکومیت لازم‌الاجرا دو بار یا بیشتر به علت جرم‌های عمدی مشابه با هر میزان مجازات و جرم‌های سرقت، کلاهبرداری، اختلاس، ارتشا، خیانت در امانت جز جرم‌های مشابه محسوب می‌شوند.
در موردی که شخصی به علت اتهام سرقت یا اعتیاد چند روزی به زندان رفته باشد تا زمانی‌که این اتهام تبدیل به محکومیت نشده باشد مسئله و مشکلی برای متهم ایجاد نمی‌کند ولی چنانچه در مورد این اتهام، در دادگاه صالحه محکومیت قطعی حاصل کند بدیهی است که محکومیت وی، محکومیت موثر تلقی شده و در آینده به عنوان سوء پیشینه یا محکومیت موثر در پرونده سجل کیفری وی ثبت خواهد شد و ادارات و اشخاص مختلف می‌توانند با استعلام از اداره سجل کیفری از سوابق سوء وی مطلع شوند.