آیا شاهدان برای اعسار از پرداخت دیه حتما باید از افراد مقیم محل سکونت معسر باشند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۷

با سلام
آیا شاهدانی که از طرف معسر برای اعسار به دادگاه معرفی می شوند حتما باید از افراد مقیم محل سکونت درخواست دهنده باشند یا نه به عنوان مثال دوستان نزدیک دانشگاهی که مقیم استان هایی غیر از استان محل سکونت معسر هستند نیز می توانند به واسطه رابطه نزدیک و معاشرت و مراوداتی که با هم دارند و از وضعیت زندگی همدیگر اطلاع کافی دارند به عنوان شاهد در دادگاه حضور پیدا کنند؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. خیر محدودیتی برای شهود وجود ندارد و باید از وضعیت مالی و امرار معاش اطلاعات کافی داشته باشند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

خیر محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.

باسلام و درود محدودیتی برای شهود وجود ندارد و باید از وضعیت مالی و امرار معاش اطلاعات کافی داشته باشند.

سلام هیچ منعی ندارد شهود باید بصورت یقینی و قطعی از وضعیت مالی خواهان اعسار اطلاع و ادای شهادت نمایند محل زندگی از شرایط شهادت نمیباشد

سلام
محدودیتی برای شهود نیست و فقط باید از وضعیت امرار معاش،وضعیت مالی و غیره اطلاع کافی داشته باشند

اصولا محل اقامت شهود موضوعیتی ندارد

درود
شهود میتوانند افرادی باشند که رابطه سببی و نسبی با محکوم علیه داشته باشند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط