🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا شخصا با تکمیل نواقص مشاعات میتوانم برای واحد خودم سند تک برگی بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۴

با سلام.بنده در سال ۹۴ واحدی از یک آپارتمان ۷ واحدی را پیش خرید نمودم.پس از عدم تکمیل ساختمان توسط سازنده و متواری شدن ایشان، بنده با حضور در دفتر خانه که در تاریخ خرداد ۹۵ مقرر گردیده بود، گواهی عدم حضور اخذ کردم و بعد از آن حکم الزام به تنظیم سند و ... نواقص ساختمان شامل مشاعات (آسانسور و کنتور برق) و داخل واحد طبقه آخر می باشد.
با توجه به اینکه در حال حاضر در این واحد سکونت دارم و هر دو نفر(سازنده و مالک) مبایعه‌نامه بنده را امضا نموده اند، مشکل اساسی که وجود دارد اینست که سازنده در قول نامه به مالک ۲ پارکینگ داده و به بقیه یکی. یعنی یک پارکینگ کم است. و یکی از واحدها امضای مالک را در مبایعه نامه ندارد. ( سازنده سهم الشرکه خود را فروخته است، چون از ۷واحد، ۲ واحد سهم الشرکه مالک بوده که در آن تصرف دارد و ۵ واحد سهم الشرکه سازنده)
با این اوصاف برای پارکینگ واحد من مشکلی پیش نمی آید؟ ممنون از راهنمایی شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : چنانچه در مبایعه نامه برای واحد شما پارکینگ قید شده باشد یقینا شما دارای حق استفاده از پارکینگ هستید و هیچ مشکلی نخواهید داشت

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط