🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا شخص موظف بوده خودرو خود را بیمه بدنه نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۲

سلام بنده هفته پیش با ماشین ۲۰۶ خود به سپر کیا سورنتو مدل ۲۰۰۸ زدم که بعد از کروکی مامور راهنمایی رانندگی به اداره بیمه رفته کارشناس بیمه گفت خودرو زیان دیده قیمت نامتعارف و بالای ۲۰۰ میلیون تومنه ما به اندازه خودرو ساندرا مبالغ رو حساب میکنیم و به زیان دیده میدیم که زیان دیده با زیر با نرفتن قصد دارد از من پول اضافه بگیرید
حالا رفته و سپر که یه ذره تو رفته رو کلا عوض کرده و چراغ سالم رو تعویض منم بهشون گفتم برید اداره بیمه پولتونو بگیرید من ندارم بدم که تهدید کردن که گفتم هر کار دوست دارید بکنید
آیا بنده تمام کارهای قانونی را انجام دادم
ایا شکایت ایشان به جایی خواهد رسید؟ یا اون شخص موضف بوده خودرو خود را بیمه بدنه میکرده و حرف من قانونی هست که پولی نمیدم چون کاملا قانونی اقدام کردم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این حالت ادله خود را ارایه نمایید و عنوان کنید که عوض کردن سپر و چراغ بنا به خواسته خود شخص بوده است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
خیر ایشان موظف به بیمه بدنه نمی باشد
چون قصور متوجه شماست مسئولیت جبران خسارت مازاد بر پرداختی بیمه نیز با شماست هر چند که بیشتر افراد از صراحت بنده ناراحت میشوند لذا هدفم خدمت است پیشنهاد میکنم به نحوی با ایشان مصالحه نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط