🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا شهادت شهود معتبر است یا نظریه کارشناسی و ادارات؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲,۹۴۷

با سلام خدمت تمامی اعضای محترم گروه
عرض شود بنده زمین کشاورزی دارم که توسط اداره جهاد کشاورزی تسطیح شده است و در دو طرف جاده نهر آبرسان تعبیه شده دو نفر از کشاورزان همسایه نهر سمت خودشان را با بیل تراشیدند و به زمین خودشان اضافه کرده اند و ادعا میکنند که نهر خودشان توسط پیمانکار طرح تجهیز تعبیه نگردیده است و به دادگاه شاهد آوردند و شهودان متشاکی اظهار داشته اند که پیمانکار نهر را تعبیه ننموده است و بنده نیز شاهد بردم که نهر تعبیه شده توسط جهاد و پیمانکار را متشاکیان حذف و بستر نهر را به زمین خودشان اضافه نموده اند و کارشناسان یک نفره و سه نفره پس از استعلام از جهاد و پیمانکار اظهار داشته اند که نهر توسط متشاکیان حذف و به زمین متشاکیان اضافه شده است حالا متشاکی دوباره یک استشهادیه محلی تنظیم کرده که نهر در سمت خودش را در هنگام طرح تجهیز پیمانکار و خدمات تعبیه نکرده و استشهادیه محلی رو چندین نفر امضا نموده اند که اکثرا معتاد هم میباشند حال سوال بنده از شما بزرگواران اینست که آیا نظریه کارشناسی و نقشه طرح تجهیز برای دادگاه مهم خواهد بود یا اظهارات شاهدان جهاد هم در پاسخ نامه کارشناسان یک نسخه
از نقشه اجرایی طرح را به کارشناسان داده است آیا قاضی میتواند بدون در نظر گرفتن نقشه طرح تجهیز و نظریه کارشناسی اظهارات شهود متشاکی را ملاک رای قرار دهد و شکایت منو رد کنه؟ چون هم من شاهد دارم و هم متشاکی ولی شاهدان متشاکی خیلی زیاده و اکثرا شاهدان هم معتاد هستند سپاس از تک تک پاسخ دهندگان گرامی موفق و موید باشید

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تشخیص تعارض ادله و امارات بعهده قاضی رسیدگی کننده است ، ضمنا شما برای رد شهادت شهود میتونید اونا رو جرح کنید تا از جریان رسیدگی خارج بشن

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

با سلام
اگر جزو امور تخصصی و ارجاع به کارشناس شده باشد شهادت شهود اعتبار ندارد

اصولا در مراجع قضایی نظر کارشناس ارجحیت دارد

با توجه به اینکه این امر یک موضوع تخصصی قصد نظر کارشناس ملاک عمل قرار خواهد گرفت

با سلام معملا" در صورت ارجاع به کارشناس نظریه کارشناس مقدم و مشخص کننده علم قاضی است ولی شهادت شهود هم در بعضی دعاوی دلیل محسوب میشود مثل دعوی اعسار

سلام و درود، در نظر داشته باشید که گواهی دلیل و نظر کارشناسی صرفا اماره می باشد، بنابراین اصولا گواه معتبر است مگر اینکه دادرس بر مبنای کارشناسی به علم برسد، و در موارد تخصصی و پیچیده معمولا نظر کارشناس مورد توجه می باشد؛ آرزوی موفقیت.

نظریه کارشناسی مقدم است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط