🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا شهادت کذب در دادسرا جرم محسوب می شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۱۰۹

دادیار با صدور قرار منع تعقیب اعلام داشته شهادت دروغ در دادسرا طبق نظر مشورتی جرم نیست بلکه باید در دادگاه نزد مقامات رسمی از جمله قاضی باشد، در صورتی طبق نظر اکثریت جرم است . نظر اکثریت آن ؛ نکته‌ قابل توجه این است که این ماده ۶۵۰ در زمانی تصویب شده که نهاد دادسرا از نظام قضایی ایران برچیده شده بود و تمام رسیدگی‌های قضایی در دادگاه عمومی انجام می‌شد. لذا نامی از دادسرا در متن ماده نیامده بود.در حال حاضر که دادسرا مجددا به نظام قضایی بازگشته، باید شهادت در دادسرا را نیز با رعایت سایر شرایط مشمول این ماده دانست. آیا شهادت در دادسرا جرم است؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر بله چنین شهادتی جرم است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بادرودوسلام شهادت کذب جرم تلقی می شود.

با احترام بله شهادت دروغ جرم محسوب می شود.

شهادت دروغ در دادسرا جرم می باشد ‌

سلام وفق نظریه مشورتی شماره ۷/۹۹/۱۱۸۹ اداره حقوقی قوه قضاییه شهادت در دادسرا نیز جرم محسوب می شود

با درود بله مطابق استعلام اخیر در دادسرا نیز جرم محسوب می‌شود

باسلام بله درسته دادسرا قیدنشده اما دراین خصوص طبق نظریه مشورتی اداره کل امورحقوقی قوه قضائیه رفع ابهام شده پس شهادت کذب درصورتیکه نزد دادگاه باشدجرمه وقابل پیگیری.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط