🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا شکایت اداری با استفاده از اسکرین شات ،قانونی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۷

با سلام
یکی از همکارانم با ارائه چند اسکرین شات از استاتوس واتس آپ و پیام اینستاگرام اقدام به شکایت از اینجانب در تخلفات اداری مجموعه تحت عنوان توهین کرده است.
ایشان مدرک دیگری غیر از این اسکرین شات ها ندارند.
بنده چگونه می توانم از خودم دفاع کنم و ثابت کنم که اسکرین شات قابل استناد نیست و ارزش قانونی ندارد.
آیا ماده قانونی برای این موضوع وجود دارد که به آن استناد کنم؟
و سوال دوم اینکه آیا بنده می توانم از ایشان به خاطر ارائه این مدارک بدون اثبات توسط مراجع قانونی در محل کارم به دادگاه شکایت کنم؟ آیا در صورت شکایت باید اسکرین شات ها را به دادگاه ارائه کنم؟ و آیا نیاز است که اسکرین شات ها را به دادگاه ارائه کنم؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صحت آن را پلیس فتا تایید میکند

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اسکرین شات نوعی سند محسوب میشود ‌ ودر صورت صحت آن ، قابل استناد هست برعلیه شما

با احترام اسکرین شات ها وقتی با سایر قراین و شواهد همراه باشد به عنوان اماره اتهام میتواند مفید علم برای قاضی باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط