🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا شکایت رابطه نامشروع، صرفا با استناد به اسکرین شات و عکس، به نتیجه خواهد رسید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۶۷

سلام
خسته نباشید
آیا در پرونده نامشروع که مدارک اسکرین شات و عکس برهنه در اسکرین ها از تلگرام باشه و تک نفره و چت
و اینکه بیشتر حرفهای شاکی ثبت شده و اسکرین ها از خط قبل و فروخته شده هست، آیا محکومیت دارد؟
در چت ها حرفی از روابط جنسی نیست و ممکنه شاکی خودش درست کرده باشه و اینکه متهم حکم طلاقش آمده و زوج بخاطر ندادن حق و حقوق شکایت نامشروع کرده تا زوجه اذیت شود.
آیا میتوان با این مدارک کسی را محکوم کرد؟
آیا حکم طلاق موثر است؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ارائه اسکرین شات دلیل بر وجود رابطه نامشروع نیست و برای اثبات این قبیل جرائم نیاز به وجود دلائل بیشتری است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

اصولا شکایت مطروحه ، منتج به نتیجه نخواهد شد

سلام
دنبال مدارک محکمه پسند باشید اثبات چنین مواردی با این اوضاع و مدارک بسیار سخت و شاید محال است

سلام گرفتن اسکرین شات جرم محسوب میشود و اکانت های تلگرام قابل پیگیری نیست و فقط پیامک ها با دستور قضایی امکان پیگیری دارد برای اثبات روابط نامشروع با شهادت شهود و استناد به متن پیامک ها در صورت غیر اخلاقی بودن با دستور قاضی امکان پذیر است زوج باید مهریه را بپردازد واینها دلیلی برای عدم پرداخت مهریه زوجه نیست خیر با مدارک گفته شده توسط شما امکان محکومیت وجود ندارد

سلام
اگر ادله موجود صرفا همینهایی که فرمودید باشد و متهم اقرار به رابطه نکند احتمالا قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

اگر طلاق رجعی داده شده ودر عده باشید مرد می تونه شاکی هم باشد ولی چت وعکس صرف بدون عمل فیزیکی اکثر محاکم حکم رابطه نامشروع نمی دهندش

مشاوره‌های حقوقی مرتبط