🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا شکایت کنم از نظر ریالی جریمه برای من واریز می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۹

با سلام دو سوال داشتم لطف میکنید راهنمایی کنید
سوال یک . من ۹ سال پیش از پایان نامه ام دفاع کردم. همکلاسی داشتم که آموزش و پرورش کار میکرد و دوست شدیم روزی از من خواست تا مقالات و پایان ام که بصورت داکیومنت هست نه پی دی اف برایش ایمیل کنم تا مطالعه کند. چند روز پیش اتفاقی مقالاتم با همون فرمت و کمی تغییر اعداد قسمت آماری در سرچ مقالات تو گوگل به نام خودش و همکارش دیدم که در یک مجله پذیرش گرفته .
ب. همچنین پایان نامه ام را در اختیار همکار خود گذاشته و همکارش پایان نامه ام رو با تغییر بسیار جزیی در اعداد قسمت اماری در سال ۹۵ دفاع کرده و مقالات من رو با کمی تغییر که کاملا محسوس چون همون فرمت که خودم تایپ کردم می یاشد‌. هر دو کارمند رسمی آموزش و پرورش هستن.
جرمشان چی هست؟ آیا شکایت کنم از نظر ریالی جریمه برای من واریز می شود یا فقط دولت ممنون میشم جواب بدید

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید از آنها شکایت کنید
مطابق ماده واحده ـ تهیه، عرضه و یا واگذاری آثاری از قبیل رساله، پایان‌نامه، مقاله، طرح پژوهشی، کتاب، گزارش یا سایر آثار مکتوب و ضبط شده پژوهشی، علمی و یا هنری اعم از الکترونیک و غیرالکترونیک توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی به قصد انتفاع و به عنوان حرفه یا شغل با هدف ارائه کل اثر و یا بخشی از آن توسط دیگری به عنوان اثر خود، جرم محسوب شده و مرتکب یا مرتکبان علاوه بر واریز وجوه دریافتی به خزانه دولت، مشمول مجازات به شرح زیر هستند
۱ـ ارتکاب جرم توسط شخص حقیقی مشمول مجازات جزای نقدی درجه سه و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه ۶ است. و ....)
اما جریمه نقدی به حساب دولت واگزار خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بله شما حق شکایت بر علیه دوست خود را دارید
و در صورت محکومیت و پرداخت جزای نقدی به حساب دولت خواهد بود

شما باید به استناد قانون حمایت از حقوق مولفین و مصنفین نسبت به طرح دعوی اقدام کنید، اگر خسارتی به شما وارد شده باشد علاوه بر جریمه و مجازات در حق دولت باید طبق نظر کارشناس نسبت به جبران آن اقدام کنند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط