🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا صاحب سیم کارت میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۰۷

با سلام خسته نباشید من نمایندگی ایرانسل دارم چند وقت پیش کسی اومد از من سیم کارت گرفته بعدش رفته الان فهمیدم اون کس صاحب کارت ملی نبوده و اون کسی که سیم کارت گرفته سیم کارت انداخته داخل گوشی دزدی الان برای صاحب سیم کارت درد سر درست شده . در حالی که من از کسی که سیم کارت گرفته مدرک دارم و اثر انگشت میخواستم ببینم برای من هم دردسر داره یعنی جرم داره و دچار مشکل شدم ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
آیا صاحب سیم کارت میتواند از من شکایت کنه؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه سو نیت شما محرز نباشد وبا علم واطلاع از اینکه شخص مراجعه کننده واقعا صاحب کارت ملی ارائه شده نبوده و اینکار را با این علم انجام نداده باشید مستوجب مجازات نخواهید بود ولیکن این احتمال هست بعنوان مطلع شما را احضار نمایند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام باید بین دو موضوع تفکیک قایل شدیکی وقوع جرم و دوم بحث مسئولیت مدنی
از باب وقوع جرم اگر از شما شکایت شود مقام قضایی مبحث سونیت را باید بررسی کند و با توجه به توضیح شما به نظر میرسد سونیت وجود نداشته است ولیکن تشخیص این امر با مقام قضایی می باشد
اما در مورد مسئولیت مدنی قضیه فرق می کند شما در هنگام فروش سیم کارت کوتاهی وتقصیر داشته اید و این کوتاهی شما منجر به بروز خسارت برای صاحب مدرک شده است لذا در صورت دادن دادخواست از طرف ایشان شما محکوم به پرداخت خسارت می شوید. تعین میزان خسارت با کارشناس است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط