🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا صحبت های معمولی در فضای مجازی،روابط نامشروع محسوب می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۷

سوال پرسیدم جواب ندادید من تو اینستا گرام یک پستی بود که من نظرمو اونجا گفتم تا اینکه یه خانومی چندتا از پستهای منو لایک کردن و بعدش خصوصی پیام دادن کمی صحبت کردیم در کمال ادب و احترام و اینکه ایشون خودشون رو معرفی کردن و گفتن که متاهل هستن و من همان لحظه از ایشان عذر خواهی کردم و گفتم نمی دونستم متاهل هستن تا چند دقیقه بعد این موضوع ما کمی صحبت کردیم حرفهای کاملا معمولی و از اینکه زندگیشون کاملا درگیره و منم همش می گفتم که انشالله درست میشه زندگیتون توکلتون به خدا لازم است تاکید کنم هیچ گونه حرف نامربوط و جنسی اصلا نزدیم در کمال ادب و احترام که فقط برای ۱۰ دقیقه تو دایرکت صحبت کردیم سوالم این ست که آیا این عمل من رابطه ی نامشروعه یا خیر؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به توضیحات شما مشمول رابطه نامشروع نخواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

خیر ب صرف آنچه در متن سوال آمده جرمی واقع نشده و رابطه نامشروع با فرض توضیحات شما منتفیست

درود
با این توضیحات خیر.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر هیچ رابطه نامشروعی صورت نگرفته .

صرف صحبتهای معمولی ،رابطه نامشروع نیست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط