🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا صدای ضبط شده مدرک محسوب میشه و قاضی دستور گرفتن پرینت رو خودش مشخص میکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۹

من گوشی خانمم چک کردم پیامی دیدم که به فرد ناشناس داده بود الان با توجه به تماسی که با شماره فرد ناشناس داشتم و خودش قبول کرد اره گفته همسرت مجردم قرار بوده عقدش کنم پول ریختم براش صداشو ظبط کردم آیا صدا ظبط شده مدرک محسوب میشه و قاضی دستور گرفتن پرینت رو خودش مشخص میکنه از چه تاریخی پرینت گرفته شود یا نه من باید بگم از تاریخ فلان تا این تاریخ و اگه همون یه دونه پیامک تو پرینت باشه پرونده مخدومه میشه یا نه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
شما برای اینکه بتوانید درخواست اخذ پرینت از مکابمات همسرتان انجام دهید باید بدوا طرح شکایت بنمایید که پس از طرح شکایت قاضی رسدگی کننده در صورت صلاحدید دستور اخذ پرینت یاکنترل فصای محازی از همسرتان را صادر مینماید. ضبط صدا دلیل نیست اما در کنار دلایل دیگر به عنوان اماره ای بر انجام جرم میتواند باعث روشن شدن نظر قاضی در تصمیم گیری شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط