🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا صدا ی ضبط شده از ادله می تواند باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۱۶۴

با سلام...وعرض معذرت از تمامی وکلا وکارشناسان حقوقی که همگی در کار خودشان حاذق هستند....مطلبی که در بین بعضی از مردم شایع است که " صدای ضبط شده ارزش ندارد" بنده به دنبال مشکلی که برایم بوجود آمد و بیش از دو سال در دادگاه بودم و وکیلم بسیار زحمت کشیدن.. من... مشاهده کرددم که تمام قضات برای صدای ضبط شده ارزش قال هستند و صدا یک اماره به حساب می آید مثل نظر کارشناسی که یک اماره به حساب می آید من در دادگاه صدای ضبط شده ارایه دادم و قاضی هم به آنها به عنوان یک دلیل خوب استناد کرد و رای خوبی هم گرفتیم....ضمن اینکه ادله عبارتند از ۱- سند ۲- شاهد ۳- اماره و.... و اماره در واقع یکی از ادله هایی است که برای اثبات ادعا بکار میرود....البته از حضور همگی عذر خواهی می کنم ولی به دلیل اینکه مجبور بودم برای کار دادگاهی خودم علاوه بر داشتن وکیل مطالعه نیز بکنم ...توفیق اجباری پیش آمد تا دانش حقوقی من افزایش یابد...ممنون

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
اماره هست و صرفا می‌تواند موجب اقناع قاضی گردد
سندیت ندارد و دادگاه در این زمینه با تکلیفی مواجه نمی‌باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود،صرفا در حد اماره ارزش دارد و سندیت نخواهد داشت مگر اینکه صاحب صدا به محتویات صدای ضبط شده اقرار کند و یا در کنار آن ادله ای دیگر باشد .

سلام
صدای ضبط شده در کنار دلایل دیگر به علم قاضی کمک می کند

اگر در کنار ادله دیگری باشد دادگاه به آن ترتیب اثر خواهد داد

خیر مدرک نمیباشد و به علم قاضی کمک میکند

با سلام
خیر
صدای ضبط شده صرفا بعنوان اماره مد نظر خواهد بود و سندیت نخواهد داشت مگر اینکه در کنار آن ادله ای دیگر نیز باشد .

در پاسخ ها همواره عنوان شده که صدای ضبط شده اماره محسوب می‌شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط