🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا صرف اتهام‌ زنی به جعل مهر، باعث صدور حکم می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۳

با سلام
سازمانی به بنده اتهام جعل مهر و نه کلاهبرداری زده است، یعنی از من‌ میخواهند که بگویم چه کسی پشت چک کارفرما مهر سازمان را زده است.
آیا صرف اتهام‌ زنی باعث صدور حکم می شود؟
حال آنکه بنده مطالبات آن سازمان را تمام و کمال پرداخت نموده ام و ادعایی در این خصوص ندارند.
بنده اعلام کرده ام که فقط چک را به بانک برده ام و از اینکه چه کسی مهر را زده اطلاعی ندارم.
ثانیا لطف بفرمایید که چه مسیری را باید در پیش بگیرم؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر از مهر اصلی سازمان استفاده شده باشد ادعای جعل مسموع نمی باشد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام اگر شما دارنده ای بوده اید که از درج مهر و شخصی که آن را درج کرده مطلع نبوده اید اتهامی متوجه شما نیست . به صرف ادعا ، جرمی ثابت نمی شود باید اثبات شود که مهر سازمان توسط شما جعل شده است .

بسمه تعالی : دوست گرامی توضیح و سوال شما چند ابهام دارد که اجبارا در فرض توضیح حضرتعالی پاسخ به خدمتتان ارائه میشود اگر مقصوداصلی شما در پاسخ نبود عذر خواهی بنده رو بپذیرید بنابرین بطور کلی عرض کنم:
مقوله فوق با عنوان جعل منافات دارد لذادر عنوان جعل متصور نیست . با توضیح حضرتعالی با توجه به اینکه چک و مطالبه آن مورد ادعای مدعی نیست خواه ناخواه نباید مهر زده شده نیز دارای اهمیت باشد . چون هیچ جرمی اتفاق نیفتاده . زمانی ادعای مدعی قابل قبول است که عن.ان جرمی در پسوند آن بیاید ( بطور مثال : با ممهورکردن چک بدون مجوز سازمان مربوطه مبلغی با نام سازمان از حساب ثالثی برداشت شود یا با ممهور کردن چک از حساب خود سازمان مبلغی برداشت شود و یا هر مورد مشابه دیگر ) بنابرین وقتی به جرمی اشاره نشود در اصل موضوع ، فرعیات آن مسائل داخلی و اخلاقیست نه قانونی و قضایی.
لذا بهترین مسیر را برای چه موضوعی خواستید که بتوان راهنمایی نمود ؟

با درود طبق انچه فرنودید مهر سازمان جعل نشده و واقعی است و نمیشود از این بعد شکایت جعل کرد. زننده مهر اگر اختیار این کار را نداشته باشد اتهامش هر چه باشد جعل نیست و حداکثر تخلفی اداری است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط