آیا صندوق بیمه خسارت مالی شماره سه را پرداخت مینماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱

طی یک تصادف سه ماشین بهم برخورد میکنند شماره یک به شماره دو برخورد کرده و شماره دو از مسیر منحرف شده و به ماشین شماره سه که پارک بوده برخورد میکند و شماره یک از صحنه متواری میشود کارشناس دادگاه شماره یک را مقصر صددرصد میداند و خسارت شماره سه را نه میلیون ،من شماره سه هستم از طریق دادگاه به نتیجه نرسیدم چون مقصر متواریست تصادف جرحی بوده بگونه ای که راننده شماره دو مصدوم شده است ، آیا صندوق بیمه خسارت مالی شماره سه را پرداخت مینماید ؟اگر بله چه مراحلی طی کنم؟ اگر نه تکلیف خسارت نه میلیونی من چه میشود؟ با تشکر

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
صندوق تامین خسارت جانی فقط و فقط مخصوص خسارات جانی می باشد و خسارات مالی در تعهد صندوق نمیباشد .
اما بنا به یکی از اصول پذیرفته شده بیمه ای درصورت پیدانشدن مقصر متواری میتوانید از خودرو شماره ۲ خسارات خود را دریافت کنید .
درصورت نیاز برای دریافت خسارت از طریق مشاوره تلفنی درخدمت شماهستم

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود برشما
صندوق تامین خسارت جانی فقط و فقط مخصوص خسارات جانی می باشد و خسارات مالی در تعهد صندوق نمیباشد .
اما بنا به یکی از اصول پذیرفته شده بیمه ای درصورت پیدانشدن مقصر متواری میتوانید از خودرو شماره ۲ خسارات خود را دریافت کنید .
درصورت نیاز برای دریافت خسارت از طریق مشاوره تلفنی درخدمت شماهستم

درود برشما
صندوق تامین خسارت جانی فقط و فقط مخصوص خسارات جانی می باشد و خسارات مالی در تعهد صندوق نمیباشد .
اما بنا به یکی از اصول پذیرفته شده بیمه ای درصورت پیدانشدن مقصر متواری میتوانید از خودرو شماره ۲ خسارات خود را دریافت کنید .
درصورت نیاز برای دریافت خسارت از طریق مشاوره تلفنی درخدمت شماهستم

مشاوره‌های حقوقی مرتبط