آیا صورت جلسه پلیس در دادگاه دارای اعتبار خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۴۹۵

یک ملک زراعی سند دار دارم .که در ان گندم کاشته بودم.موقع برداشت محصول عده زورگو جمع شدند و ممانعت کردند .مامور انتظامی با دستور قضایی به محل امد .ولی باز اعتنایی نکردند .من را نزد مامورین زدند .از ترس اتش زدن مزرعه مجبور شدم طبق صورتجلسه پاسگاه محصول را نصف نصف کنیم .ولی بعد رفتن مامور باز منو زدن و کل محصول را بردن. حالا میخواستم بدونم این صورتجلسه پاسگاه میتونه برای طرف مقابل (که هیچ حقی نداره) ارزش حقوقی داشته باشه.ممنون
متن صورتجلسه
در راستای دستور قضایی مبنی بر جلوگیری از ممانعت عده ای از اهالی قشلاق دور ممانعت کردند و ریش سفیدان از صاحب مزرعه دعوت به توافق کردند .تعداد 6تن محصول را از بابت کشت و هزینه بذر را به اینجانب و بقیه را نصف نصف کنند.
در ضمن من برای ملک سند مالکیت تک برگ دارم و خودم به زیر کشت برده ام.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد میشود ضمن اثبات مالکیت خود در صورتیکه تصرفی از جانب ایشان رخ داده است شکایت کیفری تصرف عدوانی علیه ایشان مطرح کنید و اجرت المثل محصولاتی را که برده اند را مطالبه نمائید. دلیلی نداشته که شما بخواهید محصولات خود را نصف کنید و این صورت جلسه اعتباری نخواهد داشت.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط