🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا صورت جلسه ی پلیس مبنی بر توهین و فحاشی در دادگاه مورد قبول خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۵۸۲

با سلام من سال گذشته با اتفاق برادر،خواهر،و همسرخواهرم دچار درگیری با یکی ازهمسایگان خواهرم شدیم ،که منجر به رفتن پاسگاه و درنهایت دادگاه .شکایت برعلیه ما 4نفر تنظیم شد که من وبرادرم 2نفرآنها را مورد ضرب وشتم وفهاشی ناموسی وهمچنین خواهرم توهین وشوهرخواهرم نیز توهین وفهاشی به آنها انجام دادهایم.از آنجایی که مامورپاسگاه درصحنه واقعه حضور داشته است.متاسفانه گزارشی برعلیه مانوشت که برای ما 4نفر ویک نفر آنها قراربه مبلغ10میلیون برای هرنفرصادر شد.وآنجایی اینجانب وخانواده بنده درخصوص فهاشی هیچ مطلبی را به زبان نیاورده ایم متاسفانه با یک شاهد ازطرف آنها ویک گزارش کلانتری ترس و وحشت را برای ما ایجاد کرده واقعا نمیدانیم باید چیکار کنیم درضمن ما مشکلات زیادی با این همسایه داشته ایم .وسابقه جر بحث داشته ایم.
باسلام مجدد
درخصوص زدو خرد ایشان نامه ای از پزشک قانونی گرفتن که در آن نامه نوشته شد هیچ آثاری از ضرب شت موجود نیست
ودرخصوص فهاشی هیچ یک از ما فهاشی انجام نداده ایم ولی مامور توگزارش قید کرده که فهاشی صورت گرفته.با توجه به همه مطالب ما 2نفرشاهد داریم که برای اثبات بی گنا هی حاضر هستند در دادگاه شهادت بدن
مربوط به این پاسخ:

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی شما باید شهود خود را در دادگاه معرفی کرده تا شهادت آنها در دادگاه ارائه شود ولی در صورتیکه در زمان فحاشی مامور حضور داشته است گزارش او به عنوان ضابط قضایی پذیرفته خواهد شد ( در صورت حضور مامور در زمان دعوا ) اگر هم حضور نداشته و فقط گفته های طرف مقابل مکتوب شده باشد و نتواند اثبات نماید شما میتوانید با شهادت شهود خود را تبرئه نمایید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین

مشاوره‌های حقوقی مرتبط