🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا صیغه در جایی ثبت میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۸,۰۶۹

سلام من مدت ۱۱ ماه از همسرم جدا شدم ۵ ماه بعد طلاق با اقایی صیغه کردم الان میخام برگردم به همسر سابقم ایا موقع عقد ایشون میفهمن صیغه کردم و میگن تو دفترخونه یا خیر ما صیغه نامه هم گرفتیم

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اخلاقا به اطلاع وی برسانید ولی چون به دفتر ثبت ازواج مراجعه نکرده اید از موضوع مطلع نخواهند شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام خیر ثبت نمیشود مگر در صورت باردار بودن زوجه و رضایت طرفین به ثبت در دفتر خانه

با سلام و درود؛خیرثبت نمی شودمگردرصورت بارداربودن زوجه.ودرصورت توافق طرفین امکان ثبت وجوددارد

تنها آثار متعه برمیگرده به مهریه زمان عقد متعه و حاملگی زوج ، در متعه الزامی به پذیرفتن آثار بعدی نیست و الزاما نیازی به ثبت نمیباشد

باسلام
خیرثبت نمی شودمگردرصورت بارداربودن زوجه.توافق طرفین امکان ثبت وجوددارد

فقط در صورت حامله شدن یا شرط ضمن العقد صیغه ثبت می شود نگران نباشید به همسر سابقتان با عقد جدید رجوع کنید.

با سلام
عقد موقت نیاز به ثبت ندارد، اگر عقد موقت را در دفترخانه ازدواج ثبت نموده باشید قطعا در شناسنامه تون هم ثبت خواهد شد...
پیشنهاد؛۰ قبل از اینکه همسر اولی تون از ماجرا باخبر شوند خودتون موضوع را در جریان بگذارید تا بعدا مشکلاتی بوجود نیاید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط