🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا طبق قانون درست است و هیچ راهی جهت دریافت خسارت ندارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱

سلام
آپارتمانی را خریداری کردم که فروشنده در موعد مقرر در دفترخانه حاضر نشد و شکایت کردم جهت الزام تنظیم به سند و خسارت تاخیر ولی چون روز قرار دفترخانه روز تعطیل رسمی بود من نامه عدم حضور را روز بعد از روز تعطیل گرفتم اکنون دادگاه رای به بی حقی من کرده گفته شده چون روز دیگری را مشخص نکرده بودیم و مبنای روز بعد از روز تعطیل را برای دریافت خسارت را رد کرده و اعلام کرده خسارت قابل دریافت نیست.
با سپاس

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۴۴۴ قانون آیین دادرسی مدنی چنانچه روز اخر موعد ، مصادف با روز تعطیل ادارات باشد آن روز به حساب نمی اید و روز اخر موعد، روزی خواهد بود که ادارات بعد از تعطیل یا رفع مانع باز می شوند . لذا در فرض سوال ، روز بعد از تعطیلی زمان حضور در دفترخانه محسوب شده و عدم حضور در آن روز برای اخذ گواهی در محاکم قضایی قابل استناد است . ضمنا فرقی ندارد در زمان انعقاد قرارداد روزی که معین شده است تعطیل بوده و یا تعطیل نبوده ولی بعدا به عنوان تعطیل رسمی اعلام شده باشد .
این نکته در رای شماره : ۹۲۰۹۹۷۰۲۲۲۵۰۱۱۴۲ مورخه : ۱۳۹۲/۰۸/۲۹ شعبه ۲۵ دادگاه تجدید نظر استان تهران نیز مورد تایید قرار گرفته است : «............... مقرر بوده که طرفین در دفتر اسناد رسمی به منظور انتقال مبیع حاضر گردیده و مبیع یاد شده رسما از تجدیدنظرخواه به تجدیدنظر خوانده منتقل شود لیکن به‌علت تعطیلی روز یاد شده ، عملا اقدام معنونه ممکن و میسر نگردیده و این در حالیست که طرفین به‌ منظور اثبات و احراز ایفای تعهدات مربوطه ، علی‌الاصول و علی‌القاعده در روز آتی بعد از تعطیلی مذکور ، می‌بایست به دفتر اسناد رسمی مورد توافق مراجعه و هر یک مـدارک و مستندات خویش را به آن مرجع تقدیم و ارائه می‌داشتند..... » .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط